Bata werkschoenen Bata Bickz Cross Rugged

€64,95
Artikelnummer: bbr
Levertijd: 1-7 Dagen

Bata Bickz Rugged Werkschoenen

Goede veiligheidsschoenen is een must op de werkvloer, Bata zorgt met de rugged dat u lekker beschermd aan het werk kan. Bata produceert voornamelijk veiligheidsschoenen die je voeten de ondersteuning en bescherming biedt die ze nodig hebben. Daarnaast gaan de producten van Bata zelfs nog een stap verder. Ze werken samen met wetenschappers aan de beste technologie die zorgt voor een optimale werkschoen.

Stevige veiligheidsschoenen van Bata

Bata gebruikt voor de Bickz Rugged een volnerf leder voor de schacht, en voor de voering een Bickz cool-system voering. De zool is gemaakt van een PU en rubber. De uitneembare inlegzool is van eva mesh.

Veiligheid van de Bat Bickz Rugged

Deze hoge werkschoenen zijn S3 beveiligd, ze zijn voorzien van een stalen neus en een stalen anti penetratie zool. tevens voorzien van een rubber kruipneus.

S3 beveiligd: S3 werkschoenen zijn met name geschikt voor natte werkomstandigheden Veiligheidsschoenen met antistatische zool en met stalen- of kunststof neus. voorzien van een gesloten hiel en een schok-absorberende hak. Een stalen of kunststof tussenzool.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen