NoRisk veiligheidsschoenen NoRisk Atlantis

€61,95
Artikelnummer: nratlan39

NoRisk Atlantis werkschoenen

De Atlantis is een flexibele lichtgewicht veiligheidsschoen, Dit laag model in het zwart met een stalen neus en Kevlar anti-perforatie tussenzool. Twee componenten PU/TPU zool en een tussenzool van kurk het beroemde clima cork. Anti-slip en waterafstotend. Deze schoen is gekeurd volgens norm EN ISO 20345 en heeft de klasse S3

Tevens heeft de loopzool de SRC normering. Dit is de hoogste antislip normering die aan veiligheidsschoenen gesteld kunnen worden.

De bovenkant is gemaakt van het mooie zwarte Nubuck leder. De tong en de instap zijn gepolsterd voor een extra lekker loop comfort.

CLIMA CORK SYSTEM (CCS) is een exclusief systeem van Norisk, waarmee een natuurlijke omgeving voor de voeten kan worden gecreëerd, zowel op het gebied van temperatuur als op het gebied van accommodatie in schoenen. Door de insluiting van een isolerende kurklaag tussen de zool en de binnenzool, reguleert het CLIMA CORK-SYSTEEM de hitte en kou in het schoeisel en geeft het extra comfort. De kurk maakt het mogelijk een soort "voetafdruk" te creëren, bevordert de aanpassing aan de schoen en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid, door te profiteren van de uniforme verdeling van het gewicht.

S3 beveiligd: S3 werkschoenen zijn met name geschikt voor natte werkomstandigheden Veiligheidsschoenen met antistatische zool en met stalen- of kunststof neus. voorzien van een gesloten hiel en een schok-absorberende hak. Een stalen of kunststof tussenzool.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen