NoRisk veiligheidsschoenen NoRisk Crowheart S3

€93,95

NoRisk Crowheart Veiligheidslaars

De Norisk Crowheart is een robuuste zwarte veiligheidslaars, voorzien van gecoat Nubuckleer dit geeft extra waterdichtheid en heeft een Aquatex membraam. Deze laars is voorzien van een warme voering en is 100% metaalvrij. De kevlar tussenzool en de composiet beveiligde neus zorgt voor een goede bescherming. Dit maakt dat de laars uitermate geschikt is voor werkzaamheden bij koude en natte omstandigheden. Deze laars is gekeurd volgens norm EN ISO 20345 en heeft de klasse S3 SRC.

De veiligheidsschoenen van No-Risk zijn een van de eerste die modische werk- en veiligheidsschoenen op de Nederlandse markt uitbracht. Alle werkschoenen zijn voorzien van een uitneembare binnenzool, en met het Clima Cork System combineert No-Risk  de uitstraling en loopcomfort op een fantastische wijze in deze werkschoenen.

Zool: PU/PU, Neusbescherming: Composiet, Tussenzool: Kevlar®, Bovenmateriaal: Nubuck

S3 beveiligd: S3 werkschoenen zijn met name geschikt voor natte werkomstandigheden Veiligheidsschoenen met antistatische zool en met stalen- of kunststof neus. voorzien van een gesloten hiel en een schok-absorberende hak. Een stalen of kunststof tussenzool.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen