Quick werkschoenen Quick Sport QS0910

€85,95
Levertijd: 1-7 Dagen

Quick Sport QS0910 Hoog

De Quick Sport Hoog model in de mooie kleur Blauw zijn mooi om te zien en voldoen aan alle eisen. ze zijn comfortabel en sterk, ze zien er sportief en toch netjes uit. tevens zijn ze prima te dragen als vrijetijd's schoen, want de perfecte bescherming die ze bieden is onzichtbaar. De kevlar zool verkleint de kans dat scherpe voorwerpen de zool en uw voet binnendringen, en de stalen neus beschermt u tegen vallende objecten die uw tenen kunnen beschadigen.

Deze Quick werkschoenen zijn met name geschikt voor transport, logistiek, magazijn en productie. De binnenvoering is gemaakt van mesh en heeft een goed ademend vermogen. De inlegzool is uitneembaar en is anatomische gevormd. De veiligheidsschoen is gemaakt van suède en leer. De werkschoenen zijn S3 genormeerd en daarmee ook waterafstotend. De zool is gemaakt van PU/PU en is SRC genormeerd, slijtvast, olie-bestendig voorzien van schokabsorptie en met goede demping zodat ze lekker lopen.

S3 beveiligd: Deze werkschoenen zijn dan beveiligd met een beveiligde neus en zool, Is antistatisch en voorzien van een gesloten hiel en een schokabsorberende hak. Voorzien van waterafstotend bovenmateriaal.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen