Redbrick werkschoenen Redbrick Motion Shade

€69,95
Artikelnummer: rbshade39

Redbrick Motion Shade

Dit nieuwe model van redbrick, de Shade is een S3 beveiligde werkschoen, deze heeft dus een beveiligde neus en zool en is water afstotend, antistatisch, olie bestendig en ESD.

Deze werksneaker heeft een bovenkant die gemaakt is van microfiber. De Redbrick shade onderscheidt zich door zijn lichte gewicht en modern design. De elastische slip-in sock van deze ademende werkschoen zorgt voor een perfect-fit en extra comfort. Met behulp van twee lipjes een op de voor en- en achterzijde van de schoen, trek je deze veiligheidsschoenen eenvoudig aan en uit. Deze werkschoenen zijn waterafstotend en hebben een rubberen zool ze zijn voorzien van een speciaal antislipprofiel, geheel volgens de Europese S3 norm. De aluminium neus en Kevlar tussen-zool zorgen ervoor dat je veilig je werk kunt doen. Ook is deze veiligheidsschoen voorzien van ESD, waardoor de werkschoen bijdraagt aan gelijkmatige elektrostatische ontlading.

S3 beveiligd: S3 werkschoenen zijn met name geschikt voor natte werkomstandigheden Veiligheidsschoenen met antistatische zool en met stalen- of kunststof neus. voorzien van een gesloten hiel en een schok-absorberende hak. Een stalen of kunststof tussenzool.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen