Redbrick werkschoenen Redbrick Motion Spirit

€74,35 €65,95
Artikelnummer: redspir39
Levertijd: 1-7 Dagen

Redbrick Motion Spirit

Deze super trendy veiligheidsschoenen van Redbrick zijn een lust voor het oog, met zijn S1p beveiliging is deze met name geschikt voor binnenwerkzaamheden. De met een aluminium beveiligde neus en de met kevlar beveiligde tussenzool voldoet u aan de eisen die aan veiligheidsschoenen geëist worden.

Het bovendeel is gemaakt van knit, dit is niet waterdicht maar wel super sterk en een beetje elastisch zodat hij mooi aan uw voeten aansluit. tevens is de knit ademend zodat uw voeten langer fris blijven, ook de 3D mesch voering help u daarbij. 

De EVA/rubberen loopzool is hittebestendig tot wel 300 graden contactwarmte. Ook is deze zool voorzien van een antislipprofiel met SRC norm, wat staat voor de hoogst haalbare slip weerstand. Met de ESD norm worden elektrostatische ladingen snel weggeleid om zodoende sterke, ongecontroleerde elektrostatische ladingen te voorkomen. De EVA/rubberen zool biedt verder veel comfort voor een goede demping en schokabsorptie.

Het gewicht van deze werkschoenen is 995 gram gemeten met maat 42 dit is in vergelijking met andere merken super licht. De Redbrick Spirit is leverbaar in de maten 39 t/m 48

S1p beveiligd: Veiligheidsschoenen met antistatische zool en met stalen- of kunststof neus. Schoenen zijn anti-statisch en voorzien van een gesloten hiel en een schok-absorberende hak Een stalen of kunststof tussenzool.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen