Reebok werkschoenen Reebok id1025

€113,95
Artikelnummer: RB1025

Reeebok 1025 veiligheidsschoenen

Dit model van Reebok ziet er zeer sportief uit door zijn elegante model en zijn ietwat opvallende stiksels en kleur in de veters en ringveters. Zeer geschikt voor de werkman die een lichte en comfortabele veiligheidsschoen met een sportief en moderne uitstraling zoekt.

sportieve bouwschoen met moderne kleurcombinaties voorzien van een aluminium neus en kevlar tussenzool deze extra lichte veiligheidsschoen: 588 gram (maat 42) heeft gewoon een S3 veiligheidsklasse.

De reebok 1025 is een hoge werkschoen met vetersluiting. Dit model heeft drie rijen veter lussen en twee rijen veter ogen zodat u de werkschoen goed vast om uw voeten kunt maken.

De Reebok 1025 is een  stevige en functionele werkschoen. Aan de voorzijde zit een kruipneus die de veiligheidsschoenen extra slijtvast maken. Aan de achterzijde zit een treklus en bij de hiel is hij  verstevigend zodat hij meer stabiliteit aan uw voeten geeft.

S1p beveiligd: Veiligheidsschoenen met antistatische zool en met stalen- of kunststof neus. Schoenen zijn anti-statisch en voorzien van een gesloten hiel en een schok-absorberende hak Een stalen of kunststof tussenzool.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen