HKS werkschoenen HKS Jil S3

€104,45
Artikelnummer: hksjil36
Levertijd: 1-7 Dagen

HKS Jil veiligheidsschoenen

Deze werkschoenen zijn voorzien van een vetersluiting en sluiten hierdoor zeer goed aan op de voet. Het bovenmateriaal is vervaardigd uit leder. Leder is een flexibel en sterk product dat veel bescherming biedt voor de voet. De voering bestaat uit textiel. De neus van de schoen is voorzien van een stalen neus en de zool heeft een kunststof zoolplaatbescherming.

Comfortabele veiligheidsschoenen

De zool bestaat uit TPU en PU. De polyurethaan (PU) tussenzool dit is een licht materiaal met een goede demping. De loopzool is slijtvaster door de thermoplastische polyurethaan (TPU). Deze biedt nog betere bescherming tegen olie, vetten en zuren en is contact hittebestendig tot 130 graden Celsius en is tevens voorzien van antislip.

Deze veiligheidsschoenen zijn ESD, Dit maakt de werkschoen geschikt voor het werken met apparatuur die gevoelig is voor elektrische ontlading. Tijdens het lopen/werken zorgt de ESD beveiliging ervoor dat de persoon niet statisch oplaadt. Ook heeft deze veiligheidsschoen een kruipneus wat veel gebruikt wordt bij werkzaamheden waarbij men geknield zit. 

Beschikbaar in de maten 36 t/m 42.

S3 beveiligd: S3 werkschoenen zijn met name geschikt voor natte werkomstandigheden Veiligheidsschoenen met antistatische zool en met stalen- of kunststof neus. voorzien van een gesloten hiel en een schok-absorberende hak. Een stalen of kunststof tussenzool.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen