HKS werkschoenen HKS Venus 1TP

€99,95
Levertijd: 1-7 Dagen

HKS Venus veiligheidsschoenen

Deze S3 veiligheidsschoenen van HKS zijn voorzien van een vetersluiting en sluiten goed aan op uw voeten. Het bovenmateriaal is vervaardigd uit leder. Leder is een flexibel en sterk product dat veel bescherming biedt voor uw voeten. De voering is gemaakt van een stevig textiel. De neus van de schoen is voorzien van een stalen neus en de zool heeft een kunststof zoolplaatbescherming.

De zool bestaat uit TPU en PU. De polyurethaan (PU) tussenzool is een licht materiaal met een goede demping. De TPU loopzool is slijt vaster door de thermoplastische polyurethaan. Deze biedt een goede bescherming tegen olie, vetten, zuren en is contact hittebestendig tot 130 graden Celsius en is natuurlijk voorzien van een antislip zool.

Deze werkschoen is ESD, Electrostatic Discharge. Dit maakt de schoen geschikt voor het werken met apparatuur die gevoelig is voor elektrische ontlading. In het lopen / werken zorgt ESD-beveiliging ervoor dat de persoon niet statisch oplaadt. Ook heeft de schoen een kruipneus.

S3 beveiligd, dit wil zeggen met een beveiligde neus en zool.

Beschikbaar in de maten 36 t/m 42.

S3 beveiligd: Deze werkschoenen zijn dan beveiligd met een beveiligde neus en zool, Is antistatisch en voorzien van een gesloten hiel en een schokabsorberende hak. Voorzien van waterafstotend bovenmateriaal.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen